ΠΑΟΚ

Μπουτάρης: "Εντυπωσιασμένος από τη μακέτα της νέας Τούμπας"

Μπουτάρης: "Εντυπωσιασμένος από τη μακέτα της νέας Τούμπας"
MOTIONTEAM

Ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για τη νέα Τούμπα και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μακέτα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Εθνος", ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να κατασκευάσει νέο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ, στη Τούμπα. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε:

"Αυτός ο άνθρωπος, ο Σαββίδης, έχει βάλει ένα σωρό λεφτά στην πόλη. Αληθινά χρήματα, όχι από φωτογραφίες. Το έκανε εδώ, στην πατρίδα του και για μένα είναι πατριώτης. Σε ό,τι αφορά τη Τούμπα, κάποια στιγμή ήρθαν στελέχη του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να με ρωτήσουν τη γνώμη μου για το γήπεδο.

Με ρώτησαν "που πιστεύεις πως είναι καλύτερο να γίνει; Σε ποια περιοχή;". Τους απάντησα ότι για μένα ΠΑΟΚ σημαίνει Τούμπα. Ούτε Θέρμη Ούτε Μεσημβρία. Τους είπα επίσης ότι η μερική αναμόρφωσε δεν θα άλλαζε πολλά. Δεν επισκευάζεται η Τούμπα που ξέρουμε σήμερα. Είναι ένα παλιό γήπεδο. θα πρέπει να γίνει ένα γήπεδο στην 'ίδια θέση, από την αρχή.

Συμφώνησαν και μου έδειξαν κάποια σχέδια, μια μακέτα από την οποία έμεινα εντυπωσιασμένος. Ο ΠΑΟΚ θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι. Υπάρχουν βέβαια δυσκολίες, που πρέπει να ξεπεραστούν. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της ιδιοκτησίας με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

Πρέπει επίσης να δούμε τι θα γίνει με τον πάρκινγκ. Χρειάζεται πολύ τρέξιμο και δουλειά την οποία ο Όμιλος Σαββίδη είναι αποφασισμένος να κάνει για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να γίνει το έργο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ