ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ήμασταν αναποτελεσματικοί"

Μπόλονι: "Ήμασταν αναποτελεσματικοί"
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στην επιθετική αφλογιστία του ΠΑΟΚ στα φιλικά στην Κύπρο και στην απόδοση των νέων παικτών.

Ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Κύπρου δεν μπόρεσε να κάνει κάποια νίκη (δυο ήττες), ενώ το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν σκόραρε κάποιο τέρμα παρά τις πολλές ευκαιρίες.

Σε εκείνο το σημείο στάθηκε και ο Λάζλο Μπόλονι, όπως και στην απόδοση των νέων ποδοσφαιριστών.

Για το παιχνίδι, είπε: " Για προπόνηση φυσικής κατάστασης ήταν πολύ καλά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε απαντήσεις για τους νέους και πρέπει να καταλάβουμε ότι και οι αρνητικές απαντήσεις είναι απαντήσεις".

Στη συνέχεια είπε για την εξέλιξη του αγώνα: " Βιαζόμαστε πολύ να χαρακτηρίσουμε ότι ήταν ένα λάθος. Δεν σημαίνει πως ένα γκολ είναι δράμα. Μίλησα με Μπαλάφα, Λίνο και τερματοφύλακα γιατί το γκολ ήταν δική τους ευθύνη όμως όλα αυτά ήρεμα".

Για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά της Κύπρου, τόνισε: " Όταν χάνεις δύο παιχνίδια και δεν σκοράρει και ειδικά σήμερα είχαμε 6-7 ευκαιρίες σαφώς και δεν είναι καλό και με αυτή την αναποτελεσματικότητα δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος.

Το μήνυμα μου είναι ότι αν θέλουμε να σκοράρουμε είναι να το δείξουμε πραγματικά και όχι απλά να κάνουμε όμορφα πράγματα.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, είπε : "Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω. Αυτό μας δημιουργεί ευθύνη για να ανταποδώσουμε την αγάπη τους".

Κλείνοντας για τους νέους παίκτες, δήλωσε: " Για τον Σκέμπη είμαι αισιόδοξος, οι άλλοι πρέπει να δουλέψουν πολύ για να βρεθούν στη πρώτη ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ