ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Να ξεκινήσουμε ένα σερί με 6-7 νίκες"

Μπίσεσβαρ: "Να ξεκινήσουμε ένα σερί με 6-7 νίκες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τον εαυτό του και το Europa League μίλησε στη NOVA ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ "χαιρέτησε" και την παρουσία του Ολυμπιακού στους "32" της διοργάνωσης.

Στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και στην παρουσία του ΠΑΟΚ στη πρώτη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ στάθηκε στις δηλώσεις του στην Novasports ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς και την πρόκριση:

"Νιώθω καλά και η ομάδα νομίζω το ίδιο. Την Πέμπτη είδαμε έναν άλλον, διαφορετικό ΠΑΟΚ. Πολεμήσαμε και είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε στους 32 της διοργάνωσης. Αυτό είναι πολύ καλό για όλους. Στο πρωτάθλημα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά σκεφτόμαστε θετικά και βλέπουμε μπροστά. Ελπίζω ότι θα είναι το ξεκίνημα ενός νικηφόρου σερί με 6-7 νίκες. Είναι καλό επίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι δύο ομάδες είναι στους 32 και ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση".

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην κλήρωση:

"Όχι δεν έχω. Ελπίζω να κληρωθούμε με τον πιο αδύναμο αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, καθώς προσθέτονται και αυτές από το Champions League. Θέλω μία καλή κλήρωση, να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα συμβεί".

Για την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο:

"Δεν ξέρω αν βοήθησε. Ο καθένας κάνει την δική του προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι. Μας άρεσε που ήμαστε όλοι μαζί αν και τέσσερις μέρες είναι πολλές. Το θετικό είναι ότι ήμαστε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι και πήρα αυτό που θέλαμε στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά:

"Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ξέρουμε ότι όλα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι από την εμφάνιση της Πέμπτης πρέπει να κρατήσουμε την πάθος που είχαμε στο παιχνίδι μας, την δύναμη που δείξαμε επιθετικά. και να διατηρήσουμε το παιχνίδι με τις πολλές σέντρες. Ο αντίπαλος είναι μία συμπαγής ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θωμαΐδης: "Δύσκολη κατάσταση, βγήκαμε δυνατοί"
Ο Μακ δε ξέχασε το διπλό του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ
Πρώτες επαφές ΠΑΟΚ - Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο
Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ή κακή ομάδα τελικά;
Έκλεβαν τον Σαββίδη επτά υπάλληλοί του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ