ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για τις συμβουλές του Λουτσέσκου πριν μπει στο παιχνίδι, θυμήθηκε από πότε είχε να βάλει γκολ με κεφαλιά και είπε πως σκόραρε για πρώτη φορά αμέσως μετά την είσοδό του. Σύμφωνος με τη δήλωση Λουτσέσκου για τη βαθμολογία.

Μπήκε ως αλλαγή, ένα λεπτό μετά ισοφάρισε με καταπληκτική κεφαλιά και λίγο αργότερα έδωσε την ασίστ για το γκολ της ανατροπής, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης στην Τούμπα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αναφέρθηκε στα όσα του είπε ο Λουτσέσκου πριν περάσει στο ματς,θυμήθηκε από πότε είχε να βάλει γκολ με κεφαλιά και είπε πως σκόραρε για πρώτη φορά αμέσως μετά την είσοδό του ως αλλαγή σε αγώνα.

Ακόμη, σχολίασε τη δήλωση Λουτσέσκου για τη βαθμολογία και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει ότι είναι καλύτερος από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τον βάλει στο ματς:

«Ο κόουτς μου είπε πριν μπω στο παιχνίδι αυτά που μου λέει κάθε φορά, να μείνω στην πλευρά να διατηρήσω την θέση και να δώσω γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.

Σε κάποια κομμάτια του αγώνα παρατήρησε πως δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι, για αυτό μας έβαλε στο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνιση που έκαναν ο Σάκχοφ και ο Κουλούρης που μπήκαμε στο παιχνίδι».

Για τον αν έχει πετύχει ποτέ γκολ αμέσως μετά την είσοδο του σε αγώνα αλλά και για το πότε σκόραρε τελευταία φορά με κεφαλιά:
«Δεν έχει τύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν να σκοράρω με το που μπω στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που έχει συμβεί είναι να δώσω ασίστ. Όσον αφορά το γκολ, η τελευταία φορά που πέτυχα γκολ με το κεφάλι πρέπει να ήταν όταν ήμουν 17-18 χρονών».

Για το που αφιερώνει το γκολ του:
«Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον μεγάλο γιο μου, Τζούλιαν, ο οποίος είχε γενέθλια την Παρασκευή. Τώρα είναι περασμένη η ώρα και δεν θα προλάβει να δει το γκολ μου, αλλά αύριο θα καθίσω μαζί του και θα το δούμε μαζί».

Για το ότι η Ξάνθη έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ:
«Ισχύει ότι σήμερα δυσκολευτήκαμε γιατί η Ξάνθη δεν μπήκε για να μείνει πίσω στην άμυνα. Στόχευσε τον επιθετικό της, μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς δεν είχαμε καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή. Θέλουμε μέχρι το τέλος να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση για νίκες αλλά και με την ίδια προσπάθεια».

Ο Μπίσεσβαρ έκανε δηλώσεις και στους εκπροσώπους του Τύπου στην μικτή ζώνη της Τούμπας, αναφέροντας:

«Έχει δίκιο ο κόουτς για τη βαθμολογία! Έχουμε δείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα νομίζω ότι το δείξαμε όλη τη χρονιά. Ένα καλό πρόσωπο μεταξύ μας ξέρουμε την κανονική μας θέση και ελπίζουμε πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι θέλουμε το Κύπελλο και θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ