ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: "Δεν παίξαμε τόσο άσχημα με τον ΟΦΗ"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ στέρησε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ βάζοντας δύο γκολ με ισάριθμα σουτ προς την εστία και στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να ελέγξει το ματς.

Την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άφησε στο Ηράκλειο δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης που δίνει μαζί με την ΑΕΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

"Πιστεύω ότι σήμερα δεν παίξαμε τόσο άσχημα, είχαμε αρκετές μικρές ευκαιρίες. Σούταραν δύο φορές στην εστία και σκόραραν δύο γκολ.

Αυτή είναι η φάση που είμαστε τώρα. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο κάθε φορά και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε.

Σήμερα σκόραραν δύο φορές, έπρεπε να σκοράρουμε δύο παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, και πρόσθεσε:

"Πιστεύουμε ότι θα αντιστραφεί η εικόνα, γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλο, το κάνουμε αυτό. Οι μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι κρίνουν τον αγώνα.

Έπρεπε να κάνουμε το 0-2, αλλά σκόραραν για το 1-1. Είναι κάτι που συμβαίνει. Πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι. εμείς σε μια στιγμή χάσαμε το έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ.

Πρέπει τώρα να παραμείνουμε θετικοί, να δουλέψουμε σκληρά, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήρθε η ώρα του Πάμπλο Γκαρσία
Παραδίδει και το εισιτήριο για το Champions League
Μιχαηλίδης: "Είχαμε δουλέψει το φάουλ στην προπόνηση"
Φερέιρα: "Οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα"
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-2: Γκέλα στο Γεντί Κουλέ για τον Δικέφαλο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ