ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Πρίγιοβιτς στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι βασικοί του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξεκουραστηκαν και ο Ραζβάν Λουτσεσκου άρχισε την προετοιμασία για ΑΕΛ με τους υπόλοιπους. Μέσα και ο Πρίγιοβιτς που ξεπέρασε το ουρολογικό πρόβλημά του.

Μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής για τον δεύτερο προημιτελικό με τον Ατρόμητο, όμως, δεν πρόκειται να χάσει ματς πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που ξεπέρασε το ουρολογικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και μπήκε από σήμερα (9/2) ξανά στις προπονήσεις.

Ο Σέρβος φορ μαζί με όσους δεν έπαιξαν βασικοί στο Περιστέρι άρχισαν την προετοιμασία για το δευτεριάτικο ματς με την ΑΕΛ. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (09.02) ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δύναμης και κατοχής της μπάλας.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Το Σάββατο (10.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ