ΠΑΟΚ

Μπήκε ο Κρέσπο, διαθέσιμος με ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και τέθηκε στην διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς του Σαββάτου. Αποφόρτιση για Σαμπράνο, Τσίμιροτ και Λέοβατς.

Ευχάριστα μαντάτα για την αγωνιστική κατάσταση του Χοσέ Κρέσπο επεφύλασσε η σημερινή (28/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και τίθεται στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς με την ΑΕΛ το Σάββατο.

Σαμπράνο, Τσίμιροτ και Λέοβατς ακολούθησαν πρόγραμμα διαχείρισης κι αποφόρτισης, συμμετέχοντας στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στο δίτερμα που έκλεισε την προπόνηση.Ο Τζάλμα Κάμπος έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία κι ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε ό,τι αφορά το μενού της προπόνησης, ήταν σε μεγάλο βαθμό, εστιασμένη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης.

Άρχισε με τακτική χωρισμένη σε αμυντική λειτουργία κι επιθετική ανάπτυξη και στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε παιχνίδια τρεις εναντίον τριών σε μικρό χώρο και με συνεχή κίνηση. Μια άσκηση που στόχευε στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη με μπάλα.

Την Πέμπτη (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ