ΠΑΟΚ

Μπήκε και ο Κάμπος στον ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε το 80% της σημερινής (10/10) προπόνησης. Εδώ και μία εβδομάδα προπονείται με την Κ20 ο Κωνσταντινίδης.

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Το πιο σημαντικό νέο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, ήταν ότι ο Τζάλμα Κάμπος έβγαλε το 80% της προπόνησης και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Η προπόνηση ήταν συνδυαστική, καθώς ο Λουτσέσκου έριξε το βάρος τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο μοιράστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς παίκτες. Το ένα γκρουπ έκανε ανάπτυξη και τελειώματα, ενώ το δεύτερο παιχνίδια δύο εναντίον δύο με στόχευση στην αντοχή. Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους αμυντικούς να δουλεύουν πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και τους επιθετικούς να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση. Την Τετάρτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Κ20 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Εξάλλου, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα προπονήσεις με την Κ20 του ΠΑΟΚ, μετά από σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της ΠΑΕ, προκειμένου να έχει, έστω και σε προπονήσεις, συμμετοχή σε ομαδικό πρόγραμμα. Στην επιτροπή για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκλέχτηκε ο Λούμπος Μίχελ στο συνέδριο της ECA, της οποίας ενεργό μέλος αποτελεί ο ΠΑΟΚ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ECA Ο ΛΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΕΛ

Τέλος, ο Λούμπος Μίχελ θα αποτελεί από εδώ και πέρα μέλος της επιτροπής του European Club Association για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα είναι στην επιτροπή μαζί με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρούτζο Λομπάρντο της Γιουβέντους, τον Νίκο Κάρλσον της Μάλμε, τον Τζενκ Εργκούν της Γαλατασαράι και τον Ασίφ Ασγκάροφ της Καραμπάχ.

Ο Μίχελ εκλέχθηκε μεταξύ εκπροσωπών από 49 ομάδες που αποτελούν μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ