ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Μπερμπάτοφ: "Να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό"
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα με την Κρασνοντάρ (0-0), αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Τι δήλωσαν οι Μαλεζάς και Σκόνδρας.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ. Ο ίδιος δήλωσε: "Δεν ήταν καλό ματς. Είχε ξύλο το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν βοήθησε ο τρόπος του παιχνιδιού. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε καλύτερα παιχνίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το ματς στη Ρωσία γιατί πρέπει να πάρουμε την νίκη. Εχουμε μια νέα ομάδα. Σκεφτόμαστε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο ματς".

Για το ότι ο κόσμος θέλει να τον δει να σκοράρει στην Τούμπα: "Για μένα δεν έχει τόσο σημασία, είτε σκοράρω εδώ, είτε σκοράρω εκτός έδρας. Ελπίζω να σκοράρω την Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό".

Στην βουλγαρική τηλεόραση δήλωσε: "Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προχωρήσουμε στην υπόθεση πρόκρση. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το επόμενο ματς στη Ρωσία. Εχουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που μαθαίνουν και οι χαμένες ευκαιρίες είναι αποτέλεσμα αυτού του στοιχείου".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Την προηγούμενη φορά που παίξαμε με την Ντόρτμουντ χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά το ίδιο. Και πρέπει τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ".

Μαλεζάς: "Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η εικόνα μας"

Ο Στέλιος Μαλεζάς ανέφερε: "Στην έδρα μας θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί χρειαζόμασταν τους πόντους για την πρόκριση. Πήραμε τον ένα βαθμό και δεν τα καταφέραμε. Κοιτάω όλο το 90λεπτο ήταν και η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια... Δεν λένε κάτι οι τρεις βαθμοί γιατί και η Κρασνοντάρ έχει τέσσερις. Πρέπει να διαχειριστούμε όλα τα παιχνίδια, έχουμε το ρόστερ για να τα καταφέρουμε".

Για το rotation που έγινε: "Είναι πολύ δύσκολο, όταν κάποια παιδιά έχουν καιρό να παίξουν, να μπουν κατευθείαν και να βοηθήσουν. Δεδομένου του 0-0, νομίζω ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε θέση στην ενδεκάδα".

Σκόνδρας: "Μπορούμε την πρόκριση"

Ο Γιάννης Σκόνδρας υπογράμμισε: " Μου λείπουν παιχνίδια, αλλά δουλεύω στην προπόνηση ούτως ώστε όταν με επιλέξει ο προπονητής να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες μπροστά και πιστεύαμε ότι θα σκοράρουμε. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά συνεχίζουμε. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν ήμασταν τυχεροί, θα κερδίζαμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλιος αλλά το θέμα είναι ότι δε σκοράραμε εμείς".

Για το rotation που έγινε: " Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος. Όλα τα παιδιά στάθηκαν άξια, είχαν αρκετό καιρό να παίξουν κάποιοι. Ολοι οι παίκτες είτε παίζουν είτε δεν παίζουν, προσπαθούν να φτάσουν τον ΠΑΟΚ ψηλά".

Για την υπόθεση πρόκριση: " Μπορούμε... Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σήμερα, από μια ποιοτική ομάδα μπροστά. Πιστεύω ότι αν κρατήσουμε το μηδέν στη Ρωσία και είμαστε λίγο πιο τυχεροί μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε".

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: "Μου λείπουν παιχνίδια, αλλά δουλεύω στην προπόνηση, ούτως ώστε όταν με επιλέξει ο προπονητής, να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες, οι θέσεις από το κέντρο και πίσω είναι σχεδόν οι ίδιες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ