ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ μόνος, με ένα μπολ ζυμαρικά...

Μπερμπάτοφ μόνος, με ένα μπολ ζυμαρικά...
INTIME SPORTS

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ, ομως, οι συνήθειές του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη απασχολούν την Daily Mail.

Η αυστηρή πειθαρχία που έχει επιβάλει σε όλα τα επίπεδα στην καθημερινότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Χάαλ, έχει δώσει την ευκαιρία στους Άγγλους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα σε εκείνους της Daily Mail που λατρεύουν να ανασύρουν ιστορίες από το παρασκήνιο, να... σκαλίσουν πράγματα από το παρελθόν που φτάνουν μέχρι την εποχή που ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είχε... τη δική του γωνιά στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου των "κόκκινων διαβόλων" στο Κάρινγκτον.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο στρατιωτικός νόμος που εφαρμόζει ο Ολλανδός τεχνικός στη διάρκεια που η ομάδα του βρίσκεται στο εστιατόριο, έδωσε την αφορμή στη Daily Mail να θυμηθεί ξεχωριστές ιστορίες από το "Carrington canteen", στις οποίες συμπεριέλαβε και τον μεγάλο σταρ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, παρότι ο Σερ Άλεξ, είχε ζητήσει να τρώνε φαγητό όλοι μαζί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι και τους θυρωρούς της ομάδας, έτσι ώστε να τονωθεί το οικογενειακό κλίμα. Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, όμως, προτιμούσε τη δική του γωνία σε έναν χώρο που είχε σχεδιαστεί για να τρώνε 100 άτομα. Συνήθως έπαιρνε ένα μπολ ζυμαρικά και πήγαινε στο τραπέζι που είχε "καπαρώσει", και έτρωγε μόνος του σιωπηλός.

Μπερμπάτοφ μόνος, με ένα μπολ ζυμαρικά...

Το θέμα, φυσικά, απασχόλησε έντονα και τα μέσα ενημέρωσης στη Βουλγαρία και κάποια από αυτά, όπως το " topsport.bg", προσπάθησαν να του δώσουν ένα ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα, βάζοντας τίτλο "Γκιγκς και Ρούνεϊ απέφευγαν να γευματίζουν με τον Μπερμπάτοφ".

Για να τελειώσουμε από εκεί που αρχίσαμε και να μη σας μείνει η απορία, οι αυστηροί κανόνες που επέβαλε ο Φαν Χάαλ, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι διαχώρισε το κομμάτι της αίθουσας, όπου κάθονται οι ποδοσφαιριστές, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην ομάδα. Ακόμη, επιμελείται προσωπικά ο ίδιος το πότε θα φάει (και ποιο από όλα πρώτο) κάθε γκρουπ παικτών ξεχωριστά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ