ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: "Μετράει η ομάδα, όχι εγώ..."

Μπερμπάτοφ: "Μετράει η ομάδα, όχι εγώ..."
INTIME SPORTS

ΟΝτιμίταρ Μπερμπάτοφ τόνισε πως έχει σκοπό να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και την νεανική ομάδα του "Δικεφάλου" ενώ υπογράμμισε πως έχει... χορτάσει γκολ στην καριέρα του

Δηλώσεις για την νίκη ( 2-1) του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ έκανε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον "Δικέφαλο". Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ "γύρισε" το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: "Μέτρησε το ομαδικό πνεύμα. Δείξαμε μαχητικότητα, δύναμη και θέληση και γι' αυτό γυρίσαμε το ματς".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Είναι τρομερό το συναίσθημα. Τα παιδιά της ομάδας μου είπαν πως είναι όμορφα στα ντέρμπι. Ηταν ωραία η ατμόσφαιρα".

Για το πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει στο βασικό σχήμα: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Εχω πετύχει πολλά γκολ, δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα".

Για τις πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Είναι θετικό που κάνουμε ευκαιρίες. Δείξαμε καλό πνεύμα, παίξαμε ως ομάδα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και πιο νωρίς".

Για την παρουσία του στην ομάδα: "Εχουμε νέα ομάδα, μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Είναι καλό που παίζουμε στην Ευρώπη. Γιατί να μην είμαι χαρούμενος; Ολα είναι υπέροχα. Με νοιάζει να βοηθήσω την ομάδα και να δημιουργήσω στο γήπεδο. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Εχω χορτάσει γκολ στην καριέρα μου. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για έναν παίκτη. Φυσικά θέλω να βάλω γκολ αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ