ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ: Η ρήτρα ενισχύει τα σενάρια φυγής

Μπερμπάτοφ: Η ρήτρα ενισχύει τα σενάρια φυγής
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Η μεταγραφολογία για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για τον Βούλγαρο επιθετικό.

Πριν δύο μέρες ήταν η Λεόν ντε Ουάνουκο από το Περού, σήμερα ομάδα “από τη μέση κάτω της βαθμολογίας” στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι σειρήνες γύρω από τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αρχίζουν και “ηχούν”πολύ δυνατά στα αυτιά του 34χρονου Βούλγαρου και φαίνεται πώς υπάρχει λόγος γι΄ αυτό.

Πρόκειται για τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι στο ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος άσος, είχε μπει μία ρήτρα που του επέτρεπε να φύγει τον Γενάρη αν έρθει προσφορά σε ένα συγκεκριμένο ύψος ποσού στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι η ρήτρα αφορά σε ομάδες από την Αγγλία ειδικά.

Από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται τίποτα απ όλα αυτά. Αυτό που βγαίνει από το στενό περιβάλλον του Δικεφάλου είναι ότι το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ έγινε με συνεννόηση απευθείας μεταξύ του παίκτη και συνεργατών του Σαββίδη στη Ρωσία και ελάχιστοι γνωρίζουν τους ακριβείς όρους του.

Το σίγουρο είναι ότι ο 'Μίτκο” έχει πάρει πάρα πολλά από τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ (θα φτάσει τα 2 εκ. ευρώ για ένα χρόνο αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι) προκαταβολικά.

Όπως επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε αυτό που είχε επισημανθεί και από τον ίδιο τον Σαββίδη και από τον ποδοσφαιριστή: Η μεταγραφή του έγινε (και) στο πλαίσιο του εορταστικού χαρακτήρα που θέλει να δώσει στο 2016 ο Σαββίδης, καθώς ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το να φύγει ο Μπερμπάτοφ, μόλις μπει το νέο έτος, θα είναι μία τεράστια επικοινωνιακή ήττα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κι αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να πειστεί κανείς ότι όλα όσα έρχονται ως σενάρια από το εξωτερικό θα παραμείνουν σενάρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ