ΠΑΟΚ

Μπεναγιούν για Στανόγεβιτς: "Ένας απ' τους καλύτερους προπονητές μου"

Μπεναγιούν για Στανόγεβιτς: "Ένας απ' τους καλύτερους προπονητές μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όταν ο Γιόσι Μπεναγιούν έπλεξε το εγκώμιο του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ενώπιον των συμπαικτών του στην Μακάμπι Χάιφα.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς συνεργάστηκε με αρκετούς σπουδαίους παίκτες μέχρι σήμερα στην καριέρα του. Ένας από αυτούς ο Φρεντερίκ Κανουτέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν σε συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr χαρακτηρίζοντάς τον τελειομανή. Δεν είναι, όμως, ο μόνος. Το ίδιο είχε κάνει πριν 2,5 χρόνια ο Γιόσι Μπεναγιούν, όταν οι δυο τους βρίσκονταν στην Μακάμπι Χάιφα.

Ήταν 28 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μακάμπι Χάιφα και αποφάσισε να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την πολύ μέτρια σεζόν της ισραηλινής ομάδας που είχε αρχίσει με βλέψεις για τίτλο.

Ο Σέρβος τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας για να χαιρετήσει τους παίκτες και άκουσε τον αρχηγό Μπεναγιούν με την τεράστια καριέρα σε Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ και άλλες σημαντικές ομάδες να του λέει: "Εγώ και οι συμπαίκτες μου μάθαμε πολλά από εσένα. Ήσουν ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου. Λυπάμαι για το τέλος της συνεργασίας σου με την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ