Μπαλτάκος: "Αυτά που έλεγε ο Ολυμπιακός είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους"

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, έκανε λόγο για θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο CAS και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα δικαιωθεί ο Δικέφαλος.

Το CAS αποφάσισε να επιστρέψει τους επτά βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ και ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε λόγο για θρίαμβο. Επιπρόσθετα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα δικαιωθεί ο Δικέφαλος.

Συγκεκριμένα, ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλεγε: "Πρόκειται για θρίαμβο, στην κυριολεξία! Από τον Δεκέμβριο το είπα σε όλους τους τόνους. Αυτά είναι ιστορίες για μικρούς Ινδιάνους που έλεγε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Ακόμα δεν έχω πλήρη ενημέρωση αλλά καταλαβαίνω ότι επιστρέφονται οι επτά βαθμοί και η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πρέπει να μπει στην ουσία. Δεν μπορεί να πει τα ίδια με την άλλη φορά. Δεν μπορεί να πει ότι δεσμεύεται από την ΕΕΑ.

Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι χαμένοι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Κρατάω μια επιφύλαξη για να διαβάσω το κείμενο. Δεν έχω προλάβει. Φέτος τελειώνει το θέμα και επιστρέφονται οι επτά βαθμοί. Δεν νομίζω ότι η Επιτροπή μπορεί να συνεδριάσει και να δικάσει. Και εκεί και ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί. Κουράστηκα να το λέω και να που τώρα δικαιώνομαι".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.