ΠΑΟΚ

Μουσλίμοβιτς: "Είμαι ΠΑΟΚάρα!"

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο σκόρερ του γκολ που χάρισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι ΠΑΟΚάρα!".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και για το γκολ. Είναι μία πρόκριση που ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε.

Ξέρουμε όλοι πόσο πλούσια ομάδα είναι και τι δυναμική έχει η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε με μεγάλη καρδιά και ψυχή και πήραμε άξια την πρόκριση", δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος.

Για το αν ήταν εύκολο να έρθει από τον πάγκο και να βάλει γκολ τόνισε: "Για μένα και τον κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν κοιτάζω, όμως, μόνο τον εαυτό μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου. Είμαι και εγώ ΠΑΟΚάρα. Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω. Μάλιστα πριν μπω είπα στον τέταρτο πως τώρα θα σας διασκεδάσω".

Για την ψυχραιμία στη φάση του γκολ: "Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να αρπάζεις την ευκαιρία. Ήρθα από τον πάγκο και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Ήμουν ήρεμος τη στιγμή που πήρα την μπάλα και πίστευα πως θα σκοράρω".

Κρέσιτς: "Αξίζαμε την πρόκριση"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μετά τη λήξη του αγώνα με την "Φενέρ" τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ μεγάλη πρόκριση: "Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και σήμερα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν μία σημαντική πρόκριση για την ομάδα και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Αξίζαμε την πρόκριση και δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και αυτή η πρόκριση θα φέρει σίγουρα καλύτερες μέρες".

Γκαρσία: "Απίστευτο συναίσθημα"

Ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με την Φενερμπαχτσέ, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Πάμπλο Γκαρσία: "Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είχαμε όρεξη να πανηγυρίσουμε κάτι. Όλοι στην Ελλάδα περίμεναν να προκριθούμε. Να τους δώσουμε χαρά. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, σε εμάς και στις οικογένειές μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε".

Για το αν έπαιξε για τον Βιτόλο: "Ναι παίξαμε για τον Βιτόλο, για όλους. Για τα παιδιά που προπονούνται και δεν παίζουν για όλους. Για τον Μπαλάφα που έκανε ζέσταμα και τελικά δεν μπήκε. Είμαστε δεμένοι. Αυτή η ομάδα είναι δεμένοι και αυτό είναι πολύ καλό."

Για το αν γνωρίζει τι σημαίνει μία νίκη ελληνικής ομάδας επί μιας τουρκικής: "Δεν ήξερα τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Μου τα είπαν όμως. Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις καλά. Εμείς παίξαμε καλά, αλλά σκεφτόμασταν και όλα αυτά που μας είχαν πει."

Για το αν έπαιξε ρόλο το μπάτζετ της Φενέρ: "Σημασία δεν έχει το μπάτζετ, αλλά το ότι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε".

Κουτσιανικούλης: "Το ευχαριστηθήκαμε"

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά τη λήξη του ματς δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ στάθηκε αντάξιος και πήρε δίκαια την μεγάλη πρόκριση.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο μισάωρο της παράτασης και έδωσε αρκετές ανάσες στους συμπαίκτες του, ενώ αποτέλεσε κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος και μίλησε για τεράστια πρόκριση: "Είναι μία τεράστια πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε καλά. Σταθήκαμε, όμως, αντάξιοι και πήραμε την πρόκριση δίκαια, αν συνυπολογίσουμε και το πρώτο παιχνίδι".

Για το τι σκέφτηκε μετά το 1-0 είπε: " Και εγώ όπως και ο προπονητής μου σκεφτήκαμε πως η Φενέρ θα βγει στην επίθεση για το δεύτερο γκολ και ξέραμε πως θα έχουμε χώρους για αντεπιθέσεις. Όταν μπήκα ήξερα πως θα έχω την ευκαιρία για να δημιουργήσω προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα".

Για το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για τους Έλληνες φιλάθλους ο "Κούτσια" τόνισε: "Ξέρουμε πως για τους Έλληνες αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά. Τα παιχνίδια απέναντι σε τουρκικές ομάδες είναι ιδιαίτερα και η βραδιά αυτή είναι βραδιά χαράς για όλους. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ