ΠΑΟΚ

Μονόδρομος ο Ατρόμητος για τον Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ουάρντα παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου. Μονόδρομος για τον Αιγύπτιο ο Ατρόμητος.

Ο Αμρ Ουάρντα δεν προπονήθηκε σήμερα γιατί παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι. Έτσι και αλλιώς όμως δεν υπολογίζεται πλέον από το Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει χάσει και τα υπόλοιπα ερείσματα που είχε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ο Αιγύπτιος υποστήριξε ότι είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και πως θέλει να πάρει περισσότερες συμμετοχές για να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις με το Δικέφαλο. Αφού βέβαια πρώτα, όπως είπε, βελτιώσει τις σχέσεις του με τον προπονητή του... Αλλά φαίνεται πως οι αποφάσεις για το μέλλον του έχουν ήδη παρθεί!

Στον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται, η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό δεν έχει έρθει και η επιλογή του Ατρόμητου φαντάζει για την ώρα ως μονόδρομος. Το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο εκπνέει τον Ιούνιο του 2020, ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέμπτη, η κρίσιμη ημέρα για Ουάρντα-Γιαννούλη
ΠΑΟΚ: Με Πέλκα, χωρίς Ουάρντα η αποστολή για Πανιώνιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ