Μόνο στην Ελλάδα το ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας από το PAOK TV

Ο προκριματικός του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου (21.00) στην Τούμπα, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του Δικεφάλου, μόνο όμως στην ελληνική επικράτεια.

Το PAOK TV θα μεταδώσει το ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας, το οποίο θα γίνει στην ελληνική επικράτεια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσδοκά σε επιπλέον έσοδα από συνδρομές φιλάθλων της Μπεσίκτας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και αυτό διότι στα παιχνίδια των προκριματικών φάσεων του Champions League οι γηπεδούχες ομάδες έχουν τα δικαιώματα αποκλειστικά και μόνο για την χώρα τους ενώ για όλο τον υπόλοιπο κόσμο τα δικαιώματα τα έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Κάτι που σημαίνει ότι το PAOK TV  θα μεταδώσει το παιχνίδι στην Ελλάδα και θα δώσει εικόνα στην Τουρκία την οποία όμως δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

Το ζήτημα είναι ότι οι ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα στην Γερμανία όπου η νέα εφαρμογή του PAOK TV για κινητά κάνει…θραύση, δεν θα μπορούν να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Μπεσίκτας μέσω του καναλιού του Δικεφάλου.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.