Μίχελ: "Ο ΠΑΟΚ είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα"

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε νέες δηλώσεις στη Ρωσία, ασκώντας κριτική στον Γιώργο Βασιλειάδη και σημειώνει ότι στο ματς με την ΑΕΚ υπήρχε "μία ακόμη εγκληματική ενέργεια κατά του ΠΑΟΚ". Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος.

Μετά τη Σλοβακία, ο Λούμπος Μίχελ, μίλησε και στην Ρωσία για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου", τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα "news.sportbox.ru":

"Πρέπει να γίνει κατανοητό αρχικά ότι ο υπουργός αθλητισμού είναι γεννημένος στην περιοχή του Πειραιά και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό. Η απόφασή του να διακόψει το πρωτάθλημα ήταν βιαστική. Μαζί με τη FIFA αποφάσισε ότι θα πρέπει να αρχίσει και πάλι στις 31 Μαρτίου μετά από ένα διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Αρα, η απόφαση ήταν πολιτική και όχι αθλητική. Ο υπουργός έκανε απλά δημόσιες σχέσεις".

Για τον Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε: "Έχει προτείνει την εισαγωγή του VAR για 2 χρόνια και είναι έτοιμος να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές αποφάσεις. Αν οι Αρχές τον άφηναν να το κάνει, δεν θα υπήρχε καμία κατάσταση σαν κι αυτή που ζήσαμε στον "τελικό' του πρωταθλήματος, όταν δύο σύλλογοι παλεύουν για τον τίτλο και στο 90΄η μία ομάδα "σκοτώνεται". Ανθρώπινα, καταλαβαίνω τον την αντίδραση του Σαββίδη, μολονότι η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ήταν άσχημη.

Αλλά είμαι δίπλα του, το ίδιο και η ομάδα. Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ξέρουν τι πρόσωπο είναι. Δεν ήθελε να δείξει δύναμη. Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών. Υπήρχαν ορισμένα λάθη που επηρέασαν. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μία ακόμη εγκληματική ενέργεια σε βάρος μας και ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα είναι μόλις η δεύτερη φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον ΠΑΟΚ και τον "πόλεμο" με τις αθηναϊκές ομάδες, ανέφερε: "Θα ήθελα τα πάντα στην Ελλάδα να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα. Οι οπαδοί είναι εξοικειωμένοι μ΄αυτό, το θεωρούν δεδομένο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24