ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Με Λουτσέσκου θα πάρουμε πρωτάθλημα"

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ αναφερόμενος στην επιλογή του Λουτέσκου για τον πάγκο του ΠΑΟΚ τόνισε πως όταν κάτι γίνεται λάθος είναι προτιμότερο να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις άμεσα. (VIDEO)

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να παρουσιάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγα λεπτά πριν από την πρώτη προπόνηση που θα γινόταν υπό τις οδηγίες του.

Ο τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων εξήγησε το σκεπτικό της απομάκρυνσης του Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς και της επιλογής του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για τους λόγους που άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση:
«Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ"

Γιατί δεν ήρθε ο ΡαζβάνΛουτσέσκου από τον Μάιο:
«Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτςόμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις.

Για τις μεταγραφές:
«Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας.

Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ