ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίχελ: "Για πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΞ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ CHAMPIONS LEAGUE// ΜΙΧΕΛ
ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΞ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ CHAMPIONS LEAGUE// ΜΙΧΕΛ MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ με μια γραπτή δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. "Ελπίζω η περίοδος μου να μείνει στη μνήμη του κόσμου ως έντιμη και επιτυχημένη", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Σλοβάκος και τυπικά πλέον αποχώρησε από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ και σε δήλωση του τονίζει ότι θέλει να τον θυμούνται ως επιτυχημένο και έντιμο.

"Από την στιγμή που αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη να ενταχθώ σ΄αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο, ήμουν πάντα στη διάθεσή του να καλύψω οποιαδήποτε ανάγκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ελπίζω αυτή η περίοδος των (σχεδόν) τριών χρόνων που διετέλεσα Αθλητικός Διευθυντής να μείνει στη μνήμη του κόσμο ως έντιμη και επιτυχημένη.

Οι ανάγκες του ΠΑΟΚ μεγαλώνουν συνεχώς, όπως και ο ίδιος ο Σύλλογος. Μετά από τρία χρόνια μεγάλης πίεσης, αγωνίας και μεγάλων προσπαθειών, ήρθε η στιγμή για εμένα να παραχωρήσω τα καθημερινά μου καθήκοντα και να παραμείνω σε μια θέση που θα μου επιτρέψει να συνδυάσω την βοήθεια στον ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις.

Παρότι ο ΠΑΟΚ και εγώ συναντηθήκαμε αργά, ο Σύλλογος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που με έφεραν στον ΠΑΟΚ και μου παρείχαν όλα τα εφόδια για να παρέχω επιτυχημένες υπηρεσίες.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου, το προσωπικό και τους υπαλλήλους για την καθημερινή συνεργασία. Πολλά ευχαριστώ οφείλω στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία 3 χρόνια.

Τέλος, ένα μεγάλo ευχαριστώ στους σπουδαίους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που είναι μοναδικοί στον ποδοσφαιρικό κόσμο, για την συμπαράσταση στις δύσκολες αλλά και τις πιο χαρούμενες στιγμές! Τους αξίζει το φετινό, αλλά και πολλά πρωταθλήματα στο μέλλον!

Θα συνεχίσω να υπηρετώ το συμφέρον του Συλλόγου ως εξωτερικός συνεργάτης και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι επωφελής για τον ΠΑΟΚ.

Με τιμή, Λούμπος Μίχελ".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ