ΠΑΟΚ

Μιχάι: "Για την πρώτη νίκη στο ντέρμπι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Mixai, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ενέα Μιχάι, μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί στην Τούμπα.

Ο Ενέα Μιχάι στον αγώνα με τον ΟΦΗ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αρκετούς μήνες μετά την απόκτηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός στόπερ μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα του ΠΑΟΚ, την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα στο πρωταθλήματα αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:
«Δε θεωρώ ότι η πρώτη μου συμμετοχή άργησε. Ο προπονητής είναι εκείνος που κρίνει, εκείνος που βλέπει καθημερινά τις προπονήσεις και οι λόγοι που θα αγωνιστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι ξεκάθαροι σε εκείνον. Ο καθένας είναι επαγγελματίας, δουλεύει και περιμένει. Είμαι χαρούμενος για τη πρώτη μου συμμετοχή».

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ:
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, και εμείς βρεθήκαμε στο Ηράκλειο για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Είμαστε ένα σύνολο που όποιος του ζητηθεί να αγωνιστεί πρέπει να δείξει έτοιμος, και αυτό δείξαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν αποτελεσματικοί, ήμασταν σφικτοί πίσω και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την ήττα από τον Άρη:
«Καλώς ή κακώς ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός, εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και μετά χάσαμε και την συγκέντρωσή μας. Δεν μας είχε γίνει εμμονή το αήττητο, σκεφτόμασταν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δε θεωρώ ότι η ήττα μας πείσμωσε. Απλά κοιτάξαμε μπροστά διότι ο στόχος δεν είναι τώρα αλλά τον Μάιο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει νικήσει τη τρέχουσα σεζόν σε ντέρμπι: «Είναι ένα κίνητρο αυτό... Πρέπει να διαβάσουμε τον αντίπαλο, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μας προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι και θα πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως η πρώτη νίκη σε ντέρμπι θα έρθει την Κυριακή».

Για την καθημερινότητά του στον ΠΑΟΚ:
«Δεν έχει καμία σχέση το επίπεδο της μιας ομάδας με την άλλη. Εγώ, καθημερινά κοιτάζω να βγαίνω νικητής στις προπονήσεις και να κερδίζω πράγματα από τους συμπαίκτες μου».

Για τον Γιόζιπ Μίσιτς:
«Είναι ο «εγκέφαλος» της ομάδας, και αυτό που βλέπετε στα παιχνίδια είναι αυτό που βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι τόσο απλός και καμία φορά το απλό είναι και το ωραίο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ