ΠΑΟΚ

Μιχαηλίδης: "Είχαμε δουλέψει το φάουλ στην προπόνηση"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, Ιωάννης Μιχαηλίδης μίλησε για το εξαιρετικό γκολ-φάουλ που σημείωσε, αλλά και τους προσωπικούς στόχους του.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο "Θ. Βαρδινογιάννης", ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή, αλλά ο νεαρός Ιωάννης Μιχαηλίδης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 76' έδωσε το βαθμό για την ομάδα του (2-2). Μετά το τέλος του αγώνα, ο 19χρονος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη φάση του γκολ, αλλά και τους προσωπικούς στόχους του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη φάση του γκολ κι αν είχε δουλευτεί το στημένο σε προπόνηση: "Έτσι είναι. Δουλέψαμε τη συγκεκριμένη φάση, από το συγκεκριμένο σημείο και βγήκε στο παιχνίδι".

Για το γεγονός πως παίρνεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και πώς αισθάνεται γι' αυτό: "Εννοείται όταν ξεκινάς από τις ακαδημίες, στόχος είναι κάποια στιγμή να παίξεις στην πρώτη ομάδα. Ξέρω πως είναι δύσκολο για τους μικρούς να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Αλλά βήμα-βήμα, με σκληρή δουλειά θα ανταμειφθείς".

Για τη μετάβαση από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα: "Είναι δύσκολο από την Κ19 να πας στην πρώτη ομάδα. Σε δύναμη και ταχύτητα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, σε βοηθούν οι συμπαίκτες σου. Με σκληρή δουλειά, ανταμείβεσαι. Θέλω να πρωταγωνιστήσω με την ομάδα και να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ".

Για την κακή πορεία στα playoffs: "Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν είναι καλή, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα και από τους εαυτούς μας. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πρώτο τον αγώνα της Τετάρτης. Υπάρχει χρόνος για να γυρίσει η κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή: "Πολλές φορές γίνεται στο ποδόσφαιρο, όταν προηγείσαι νωρίς στον αγώνα, υπάρχει μία χαλάρωση".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια, αλλά και τη φάση του φάουλ: "Δεν μπορώ να ξέρω τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα διότι πήγα απευθείας για ζέσταμα. Θέλαμε σίγουρα να γυρίσουμε το παιχνίδι. ΠΑΟΚ είμαστε και πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε. Ο Ίνγκασον με παρακίνησε να πάρω το στημένο. Είπε στους συμπαίκτες μου να κάνω το φάουλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-2: Γκέλα στο Γεντί Κουλέ για τον Δικέφαλο
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ