ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Το στυλ μου είναι παρόμοιο με του Φάμπρεγκας"

Μίσιτς: "Το στυλ μου είναι παρόμοιο με του Φάμπρεγκας"

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Γιόζιπ Μίσιτς, που παρουσιάστηκε με βίντεο στον κόσμο της ομάδας. Μεταξύ άλλων, είπε ότι το στυλ του είναι παρόμοιο με του Φάμπρεγκας. (VIDEO)

Αποφασισμένος και με υψηλές φιλοδοξίες, ο Γιόσιπ Μίσιτς παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη του στην κάμερα του PAOK TV, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Το κανάλι του ΠΑΟΚ ακολούθησε τον Μίσιτς στην πρώτη του μέρα στην Τούμπα, ενώ ο ποδοσφαιριστής συστήθηκε στο κοινό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το στυλ του είναι παρόμοι με του Ισπανού, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της Μονακό.

"Γεια σας, είμαι ο Γιόζιπ Μίσιτς, είμαι 24 ετών και η θέση μου είναι μέσος. Το αγωνιστικό μου στυλ είναι παρόμοιο με του Σεσκ Φάμπρεγκας. Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί θέλω να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής και να βοηθήσω τον σύλλογο να κατακτήσει τον τίτλο και να περάσει στο Champions League.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην 11άδα και να βοηθήσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου να πετύχουν τους στόχους τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ