ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Θα υπογράψω νέο συμβόλαιο, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το μεγαλύτερο ντέρμπι"

Πανηγυρισμός Μίσιτς
Πανηγυρισμός Μίσιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κροάτης μέσος, Γιόζιπ Μίσιτς, παραδέχθηκε ότι με τη φανέλα του παοκ κάνει τη σεζόν της ζωής του και αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς έδωσε συνέντευξη στην Κροατία με αφορμή τον αγώνα Ριέκα- Όσιγιεκ, των δύο πρώην ομάδων του. Σε αυτήν αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο Μίσιτς αποκάλυψε μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Έπαιξα καλά στη Ριέκα το 2017 ωστόσο νομίζω ότι η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη στην καριέρα μου. Έχω πετύχει πολλά γκολ (5), κάτι που δεν είχα καταφέρει στο παρελθόν και έχω και 11 ασίστ. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία όταν σου δοθεί. Όταν έχεις διάρκεια τότε και η αγωνιστική σου κατάσταση βελτιώνεται και οι επιδόσεις σου γίνονται ολοένα και καλύτερες".

Για το αυριανό ντέρμπι: "Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Σε επίπεδο ποιότητα θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει δύο βαθμούς περισσότερους από εμάς αλλά τώρα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Όλη η πόλη συζητά για αυτόν τον αγώνα. Έγινε sold out στα εισιτήρια εδώ και μέρες και το γήπεδο θα έχει 30.000 κόσμο".

Για την υποδοχή που θα τύχει ο Ολυμπιακός: "Δεν υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στα παιχνίδια στην Ελλάδα. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα του μας κράτησαν αρκετή ώρα μέσα στο λεωφορείο της ομάδας και δεν επέτρεψαν να παρκάρει κοντά στο γήπεδο. Έτσι έπρεπε να περπατήσουμε μέχρι να φτάσουμε στα αποδυτήρια".

Για το συμβόλαιό του: "Το θέμα του συμβολαίου θα τελειώσει τις επόμενες ημέρες και θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ζεις άνετα στη Θεσσαλονίκη και εγώ βρίσκομαι εδώ με τη σύζυγο και το γιο μου. Περισσότερο απ' όλα, μου αρέσει ο καιρός. Είμαστε σχεδόν με τα κοντομάνικα τις περισσότερες ημέρες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ