ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Ξανά εμείς πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Κροάτης χαφ του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την παρουσία του στο Δικέφαλο και τη "μάχη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης χαφ του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του και εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την παρουσία του στο Δικέφαλο, ενώ μίλησε για τη διεκδίκηση του τίτλου, τη ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας που όπως ανέφερε του δίνει χαρά όταν βγαίνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίσιτς:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

"Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ είναι ο απολογισμός μου στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό , αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές και πάλι εμείς στο τέλος".

Για τη ζωή του στην Ελλάδα:

"Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ωραία πόλη. Μερικές φορές βγαίνουμε για δείπνο ή μεσημεριανό, αλλά εξαρτάται από το παιδί".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο πριν ξεκινήσει η προθέρμανση, όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη χαρά να βγούμε στο γήπεδο. Ακόμα και τότε, μια ώρα και μισή πριν από την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει πάντα ευφορία στους οπαδούς μας".

Για τα επεισόδια των οπαδών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε βάρος των παικτών της ομάδας του:

"Έχω ένα σημάδι ακόμα από τότε στο κεφάλι μου. Κάποιοι παίκτες υπέστησαν χειρότερα χτυπήματα από εμένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ