ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ, περιμένω τις ομάδες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιόζιπ Μίσιτς αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ καιστην αναμονή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Σπόρτινγκ, αλλά και το ταξίδι στην Κροατία για να δει την νεογέννητη κόρη του.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς μιλώντας στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και στην αναμονή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Σπόρτινγκ, αλλά και το ταξίδι στην Κροατία για να δει την νεογέννητη κόρη του.

Ο Κροάτης μέσος του Δικεφάλου, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρικό του μέλλον αλλά και για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο Μίσιτς μίλησε για τη γέννηση της κόρης του που δεν την έχει δει ακόμη, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να ταξιδέψει στην Κροατία

"Την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος μου Άννα γέννησε μια κόρη, την Μίλα. Έτσι ο, ενάμιση έτους γιος μας , Γιάκοφ απέκτησε μια αδερφή. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι με την γυναίκα μου κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω των υποχρεώσεων μου με την ομάδα. Θα ζητήσω άδεια από τον σύλλογο για να επισκεφθώ την οικογένεια μου στην Κροατία το Σαββατοκύριακο. Αν δεν τα καταφέρω τώρα, θα το κάνω μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

"Στην Ελλάδα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Απολαμβάνω την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα πολύ να μείνω. Οι οπαδοί με αγαπάνε και λόγω των επιδόσεων μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι «Mr Vertical». Μπορεί να είμαι προς το παρόν δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να με αποκτήσει. Έχω ήδη υπογράψει για την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ και πλέον περιμένω τις δυο ομάδες να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου", είπε για το μέλλον του και αναφέρθηκε και στη συνέχεια και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

"Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 14 βαθμούς περισσότερους, η οποία είναι δύσκολο να καλυφθεί. Φέτος μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί με την κατηγορία ότι ο πρόεδρός μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μίας άλλης ομάδας. Βλέπουμε ως ευκαιρία την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου στην ημιτελική φάση έχουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και περιμένουμε τη ρεβάνς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ