ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Eίναι καλό να ενδιαφέρονται ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιόζιπ Μίσιτς μιλώντας σε κροατικό ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο λόγο στα δικαιώματα του.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς, με νέες του δηλώσεις αυτή την φορά στην πατρίδα του, ξεκαθαρίζει ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον καθορίζεται από τον ΠΑΟΚ που έσπευσε, όπως λέει, να συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ προλαβαίνοντας τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την ανάδειξη του στην κορυφαία ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την τελευταία 10ετία: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με εξέπληξαν, είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι στην Θεσσαλονίκη μόλις για έναν χρόνο και 4 μήνες και επιλέχτηκα μεταξύ των 11 καλύτερων παικτών από το 2010 έως το 2020. Αυτό είναι κάτι υπέροχο για εμένα".

Για τη φετινή σεζόν: "Αυτή η σεζόν είναι πραγματικά υπέροχη για εμένα. Κρίμα που σταμάτησε λόγω του κορονοϊού".

Για το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για αυτόν: "Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να είναι ο πρώτος που συμφώνησε με την Σπόρτινγκ για να με αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος εδώ και θα δούμε τι θα συμβεί. Σίγουρα είναι καλό για μένα ότι ενδιαφέρονται για εμένα ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Τραμπζονσπόρ".

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα: "Θα ξεκινήσουμε στις 6 Ιουνίου. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε διακοπές όταν τελειώσει η σεζόν. Θα ήθελα να πάω στο σπίτι μου για λίγο, αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα μπορέσω. Είμαι με την οικογένεια μου στην Ελλάδα συνέχεια. Εδώ τα μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν, τα καφέ δεν είναι ανοιχτά. Η θερμοκρασία είναι ήδη υψηλή. Θα είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Προπονούμαστε κάθε μέρα το πρωί στις 9.30π.μ. και η θερμοκρασία ακόμα και νωρίς είναι κοντά στους 30 βαθμούς. Θα παίξουμε κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε".

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της Πανδημίας στο γήπεδο τους και όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία να δώσουν ένα εσωτερικό φιλικό προσομοίωσης στις συνθήκες που θα επικρατήσουν όταν ξεκινήσου τα πλέι οφ

"Ήταν μια προσομοίωση για το πώς μπορεί να είναι ένας αγώνας στην εποχή του Covid19. Άδειες κερκίδες, μέτρα ασφαλείας και ποδόσφαιρο. Οι μαύροι αντιμετώπισαν τους γκρι σ’ ένα εσωτερικό φιλικό που εντάσσεται στην προσπάθεια του Αμπέλ Φερέιρα ν’ αποκτήσει η ομάδα του ρυθμό μετά την απραξία.

Η προπόνηση του Σαββάτου, λοιπόν, είχε χαρακτήρα φιλικής αναμέτρησης. Με ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δύο 30λεπτα ημίχρονα στα οποία ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο γήπεδο τα χαρακτηριστικά που δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες στη Νέα Μεσημβρία.

Την Κυριακή (24.05) ο ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό και η προετοιμασία για την ενδεχόμενη επανέναρξη της Super League θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας (25.05) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑS: Λημνιός και Παυλίδης στις αποκαλύψεις της χρονιάς
Ο επαναπατρισμός Βρακά που σηκώνει σκόνη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ