ΠΑΟΚ

Μισή ντουζίνα απόντες ενόψει ΑΕΛ στον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς συνήθως έπαιρνε 19 στο ξενοδοχείο, όμως αυτή τη φορά δεν... του περισσεύει κανείς και η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από 18άδα. Δείτε ποιοι είναι οι εκλεκτοί.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4, 17:15) με αντίπαλο την Λάρισα, που θα γίνει στην Τούμπα.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε αρχικά μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε μεν κανονικά, αλλά σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ ο Αμρ Ουάρντα έκανε ατομικό πρόγραμμα, στη πρώτη του προπόνηση μετά την (αδικαιολογήτως) καθυστερημένη επιστροφή του από την Αίγυπτο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Σάχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Θυμίζουμε πως στη λίστα των τιμωρημένων είναι οι Πέλκας, Τζάλμα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, σε αυτή των τραυματιών ο Πρίγιοβιτς, ενώ ο Ουάρντα αφενός κρίθηκε ανέτοιμος, αφετέρου πληρώνει την καθυστερημένη επιστροφή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ