ΠΑΟΚ

Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Παίρνει εκδίκηση ο ΠΑΟΚ"

Turkey's head coach Mircea Lucescu waits for the start of the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Sweden in Konya, Turkey, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo)
Turkey's head coach Mircea Lucescu waits for the start of the UEFA Nations League soccer match between Turkey and Sweden in Konya, Turkey, Saturday, Nov. 17, 2018. (AP Photo) AP

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει φέτος να πάρει εκδίκηση καθώς και ότι ο Ελ Καντουρί θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ιταλία ως πρωταθλητής.

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην Ιταλία σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη σημερινή μάχη της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Πάρμα, την αποχώρηση του από τον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας και σε αυτήν αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στον Ελ Καντουρί.

«Είχε δίκιο ο γιος μου που ήθελε να κρατήσει στην ομάδα του τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Καντουρί συμφώνησε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από όλα έγιναν την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Φέτος ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την εκδίκησή του.

Το καλοκαίρι ο Καντουρί μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία είτε στην Πάρμα, είτε σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας και θα έχει βελτιώσει την εικόνα του» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ