ΠΑΟΚ

Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Ο ΠΑΟΚ άργησε να πάρει τον Ραζβάν"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΠΑΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΠΑΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του ενόψει του δεύτερου αγώνα με τους Ελβετούς. Ο πατέρας του Μιρτσέα Λουτσέσκου από την πλευρά του δήλωσε πως πιστεύει στις ικανότητες του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται στην Ελβετία και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία του γιου του Ραζβάν στον ΠΑΟΚ αλλά και το σημερινό (01/08) μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Λόγω του ονόματος μου δεν ήθελα να πέσει πάνω του "βάρος" και ευθύνη. Για αυτό το λόγο τον προέτρεπα να ασχοληθεί με κάποιο άθλημα. Ο Ραζβάν όμως μεγάλωσε μέσα στο ποδόσφαιρο, οπότε η προσπάθεια μου ήταν μάταιη. Ο Ραζβάν ξεκίνησε από χαμηλά την καριέρα του ως προπονητής, έχτισε ομάδες και τις ανέβαζε επίπεδο. Παρότι με αυτές έφτανε ψηλά συνέχισε να δουλεύει με μικρές ομάδες".

Για την καριέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ελλάδα: "Στην Ελλάδα έκανε καλές σεζόν με την Ξάνθη και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος νωρίτερα για αυτόν. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ άργησε να τον πάρει για τον πάγκο του κατά τη γνώμη μου".

Για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία: "Είναι δύσκολη η ρεβάνς, αλλά ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην έδρα του, οπότε έχει το προβάδισμα. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να προκριθεί. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Πιστεύω στον Ραζβάν".

Για το κοουτσάρισμα του γιου του: "Δεν μου μοιάζει ιδιαίτερα ως προπονητής. Είναι λογικό να έχει κάποια δικά μου ψήγματα, αφού από μικρός με βλέπει να προπονώ και ακούει τις ιδέες μου. Ωστόσο, ο Ραζβάν έχει φύγει από τη σκιά μου και χαίρομαι για αυτό!"

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Με τον κύριο Σαββίδη έχουμε μιλήσει μόνο μία φορά. Αυτό έγινε στον αγώνα της περσινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 4-0".

Για το αν είπε κάτι στον Ραζβάν όταν του ανακοίνωσε πως θα προπονήσει τον ΠΑΟΚ: "Του είπα απλά καλή τύχη. Δεν είμαι ο πατέρας που λέει στον γιο του τι να κάνει και τι όχι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρίγιοβιτς: "Να κάνουμε αυτό που πρέπει"
Λουτσέσκου: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε"
Φανέλα βασικού στον Ελ Καντουρί
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ