ΠΑΟΚ

Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Λογικό να φύγει ο Ραζβάν, δεν πήραν παίκτες για Champions League"

Turkey's head coach Mircea Lucescu gestures during the UEFA Nations League soccer match between Russia and Turkey at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Sunday, Oct. 14, 2018. (AP Photo/Alexander Mysyakin)
Turkey's head coach Mircea Lucescu gestures during the UEFA Nations League soccer match between Russia and Turkey at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Sunday, Oct. 14, 2018. (AP Photo/Alexander Mysyakin) AP

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ραζβάν, υπερασπίζεται την απόφαση του γιου του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έκανε μεταγραφές παικτών για είσοδο στο Champions League.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σχολίασε σε ρουμανικά ΜΜΕ την απόφαση του γιου του Ραζβάν, να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Την αποδίδει όχι στο γεγονός ότι υπήρξε η τεράστια οικονομική πρόταση από την Αλ Χιλάλ, αλλά στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν έχει ενισχυθεί τόσο όσο να του επιτρέπει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

«Είναι μια απόλυτα λογική απόφαση. Απόλυτα φυσιολογική. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν έχει φέρει παίκτες που θα της επιτρέψει να αγωνιστεί εκεί. Νομίζω πως ο Ραζβάν έκανε το καθήκον του. Πλέον κάνει ένα βήμα μπροστά, όχι πίσω» είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βιεϊρίνια σε Λουτσέσκου: "Ως αρχηγός και οπαδός του ΠΑΟΚ, Καλή τύχη"
Επαγγελματίας και όχι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ: "Ευχαριστώ" σε Λουτσέσκου και αλλαγή σελίδας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ