ΠΑΟΚ

Μιλούν για τρομοκρατία στη Ρωσία

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Σε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ ΠΑΟΚ και Ρώσων δημοσιογράφων τείνει να εξελιχθεί το θέμα με τις καταγγελίες των τελευταίων, για επίθεση οπαδών που δέχθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Για επεισόδιο που δημιουργήθηκε έξω από την είσοδο των δημοσιογραφικών της Τούμπας στο ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας, όταν μαζί με τους Ρώσους απεσταλμένους εμφανίστηκαν και κάποιοι που δεν είχαν διαπιστεύσεις και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, κάνουν λόγο δημοσιεύματα στα ρωσικά ΜΜΕ.

Υπάρχουν καταγγελίες για επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ δημοσιογράφοι και σε αυτές πήρε θέση το ρωσικό προξενείο της Θεσσαλονίκης: « Το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη παρακολουθεί την κατάσταση. Μέχρι τώρα, το Γενικό Προξενείο δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών» αναφέρεται σε αυτήν.

Το θέμα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με ένα Ρώσο φωτογράφο να απευθύνεται μέσω social media στην ΟΥΕΦΑ καταγγέλλοντας επίθεση αλλά και ληστεία (σσ: υπήρξαν καταγγελίες ότι οπαδοί απέσπασαν μια φανέλα της Σπαρτάκ) και να αναρωτιέται αν σε αντίστοιχη περίπτωση θα υπήρχε τιμωρία της Σπαρτάκ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε σε αυτές με τον ίδιο τρόπο μέσω twitter αναφέροντας από την πλευρά της εξής: "Θα ήταν πιο σοφό να διασταύρωνες τις πληροφορίες σου προτού αρχίσεις να διαδίδεις ψευδείς χαρακτηρισμούς. Οι άνθρωποι της ασφάλειας μας προστάτεψαν έναν Ρώσο δημοσιογράφο που έκανε χειρονομίες στους οπαδούς μας πριν μπει στο γήπεδο και απομάκρυναν έναν κάμεραμαν που δημιουργούσε προβλήματα, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ