ΠΑΟΚ

"Μιλάει με Al-Fateh ο ΠΑΟΚ για Ουάρντα"

"Μιλάει με Al-Fateh ο ΠΑΟΚ για Ουάρντα"
EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα "kingfut.com" κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις του Αμρ Ουάρντα με την Al-Fateh από τη Σαουδική Αραβία και μιλά για απόρριψη, εκ μέρους του ΠΑΟΚ, προτάσεων από συλλόγους από την Ελβετία, την Αγγλία και την Ισπανία στην αρχή του καλοκαιριού.

Ο Αμρ Ουάρντα αποχαιρέτησε χθες (29/7) μέσω facebook τους φίλους του ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Al-Fateh από τη Σαουδική Αραβία. Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα " kingfut.com" που εξειδικεύεται στο αιγυπτιακό ποδόσφαιρο και προφανώς έχει πληροφοριες από το περιβάλλον του Ουάρντα.

Γι' αυτό και έχει ενδιαφέρον το κομμάτι στο οποίο κάνει αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ουάρντα από την έναρξη της προετοιμασίας. "Ο Ουάρντα είχε μία δύσκολη αρχή στη σεζόν 2017-2018, καθώς ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να του δώσει άδεια να πάει σε μία από τις ομάδες που τον ήθελαν από την Ελβετία, την Αγγλία και την Ισπανία. Έχασε το μεγαλύτερο μέρτος της προετοιμασίας και έτσι δεν ήταν μέρος της ομάδας στον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην Ολίμπικ".

Μάλιστα, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο Ουάρντα μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την Al-Fateh, επειδή στον ΠΑΟΚ τον έβαλαν στον πάγο.

Photo Crredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ