ΠΑΟΚ

Μικρό "παράθυρο" για μία ακόμη μεταγραφή

Μικρό "παράθυρο" για μία ακόμη μεταγραφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τον προγραμματισμό του για την ενίσχυση της ομάδας στα μέσα της περιόδου με την απόκτηση του Ενρίκε. Τι μπορεί να φέρει και 5η μεταγραφή στην Τούμπα; Το Sport24.gr δίνει την απάντηση.

Στη διάρκεια της ημέρας ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Πέντρο Ενρίκε και τον συνεργάτη του ατζέντη του, Τζάκι Μουγιάλ που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη. Έτσι θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, τέταρτη μέσα στον χειμώνα.

Με βάση τα όσα λένε από χθες οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, ο μεταγραφικός προγραμματισμός για αυτή την περίοδο έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο ΠΑΟΚ απέκτησε παίκτες στις θέσεις που έψαχνε. Πήρε φορ (Πρίγιοβιτς), εξτρέμ για να καλύψει το κενό του Ροντρίγκες (Ενρίκε), μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει στον άξονα αλλά και στα άκρα (Ουάρντα) και έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό (Λάμπρου) ως επένδυση για το μέλλον.

Πολύ δύσκολα θα κάνει άλλη μεταγραφή, όμως ο Λούμπος Μϊχελ αφήνει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό. "Αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, μπορεί να αποκτηθεί κάποιος ακόμη" έλεγε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", λίγο πριν την άφιξη του Πέντρο Ενρίκε. Μάλιστα, άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που του έχουν προταθεί.

Πάντως, χωρίς να έχει διευκρινιστεί απόλυτα, στις αποχωρήσεις-προϋπόθεση για επόμενη μεταγραφή δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται αυτή του Περέιρα στην Κολόν Σάντα Φε. Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι δεδομένος και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αργεντινή η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, επομένως ίσως πάρουν μερικές ακόμη μέρες τα διαδικαστικά της μετακίνησης του 29χρονου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πέντρο Ενρίκε
Δανεικός με οψιόν αγοράς στην Κολόν ο Περέιρα
Η "ζεστή" αγκαλιά Ίβιτς-Χάβου και η πρώτη αφιέρωση Πρίγιοβιτς
Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με την Ρεν για τον Ενρίκε!
ΠΑΟΚ... non-stop για ένα και πλέον μήνα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ