ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία αγωνιστική στον Πασχαλάκη, δεν παίζει με Άρη

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τη χειρονομία του προς τους οπαδούς του ΟΦΗ. Εκτίει στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη (26/9, 19:00) και παίζει σε αυτό με τον Ολυμπιακό (30/9, 20:30) για τη Super League.

Ποινή μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τη χειρονομία του προς τους οπαδούς του ΟΦΗ κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ο γκολκίπερ του "Δικεφάλου" θα χάσει το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (26/9, 19:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά θα είναι κανονικά παρών στο αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό (30/9, 20:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέραν της αγωνιστικής ποινής, κατά την δεκαπεντάλεπτη εκδίκαση της διώξης που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αποφασίστηκε και η επιβολή προστίμου ύψους 80 ευρώ στον 29χρονο τερματοφύλακα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ