ΠΑΟΚ

Μητσοτάκης για Σαββίδη: "Δεν θα δεχθώ εκβιασμούς"

Μητσοτάκης για Σαββίδη: "Δεν θα δεχθώ εκβιασμούς"
Μητσοτάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για τον "πόλεμο" με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και υποστήριξε: "δεν θα δεχθώ εκβιασμούς και νέα διαπλοκή".

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha και μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στη διαμάχη του με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. "Δεν ψάχνω για καυγά και δεν είναι δουλειά μου να αντιδικώ με κανέναν επιχειρηματία, αλλά δε θα δεχθώ εκβιασμούς και νέα διαπλοκή”, είπε αρχικά.

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του NEWS247 ότι κατά τη χθεσινή σύσκεψη των τομεαρχών της ΝΔ άφησε αιχμές για χαλαρή στάση στην αντιμετώπισή του θέματος από ορισμένα στελέχη της, ιδίως για βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας, καθώς φέρεται να έκανε λόγο για μάχη στην οποία «πρέπει να είμαστε όλοι μαζί απέναντί του και όχι οι μισοί».

Ο κ. Μητσοτάκης συγκεκριμένα έστειλε μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ όταν ερωτηθείς εάν ήταν “ανταρσία” η απουσία βουλευτών κατά την ψηφοφορία επί της τροπολογίας που αφορούσε και τη ΣΕΚΑΠ την Παρασκευή, είπε: “ Όλοι οι βουλευτές – με εξαίρεση τους δύο τέως πρωθυπουργούς γιατί από αυτούς δεν το ζητάμε ποτέ για προφανείς λόγους- έστειλαν επιστολή επιβεβαίωσης της πρόθεσης ψήφου τους. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Υπάρχει μία κεντρική γραμμή. Δε δέχομαι αποκλίσεις από αυτή τη γραμμή και αυτή η γραμμή περιμένω να υπηρετηθεί από όλους τους βουλευτές.”

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι “Τσίπρας και Καμμένος θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί έφεραν από την πίσω πόρτα μία χαριστική τροπολογία” και αναρωτήθηκε πως αισθάνεται ο άνεργος ή ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στο Κερατσίνι όταν βλέπει να χαρίζουν εκατομμύρια από πρόστιμα.

Σχολίασε επίσης πως όταν τρεις ημέρες μετά την ψηφοφορία είδε τη συνέντευξη Σαββίδη σε κυριακάτικη εφημερίδα αναρωτήθηκε εάν είναι αυτό το γραμμάτιο που ξεπληρώνει.

Δεν θα επιτρέψω να ουκρανοποιηθεί η επιχειρηματική ζωή στη χώρα. Δεν θέλω μία χώρα όπου ένας επενδυτής να αισθάνεται ότι χρειάζεται να έχει ομάδα ή ΜΜΕ”, είπε.

Στην επισήμανση ότι ο κ. Σαββίδης ανέλαβε τη ΣΕΚΑΠ επί Σαμαρά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα έπρεπε να λυθεί εκείνη τη στιγμή και όχι εκ των υστέρων και στα κρυφά.

Υπενθύμισε επίσης πως όταν ο κ. Σαββίδης έθεσε υποψηφιότητα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, παρουσίασε ως στελέχη του καναλιού του επτά στελέχη των ΑΝΕΛ. Εκανε ως εκ τούτου λόγο για νέα διαπλοκή και είπε: “Η ΝΔ δεν απειλείται απο κανέναν. Θα βάλουμε κανόνες στο παιχνίδι”.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ