ΠΑΟΚ

Μήνυμα Ζαμπά με απόσπασμα από την Α' επιστολή του Ιωάννη

ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Ζαμπά έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό της Τετάρτης (13/11) με τη Δόξα Δράμας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει καλύτερος.

Την πεποίθηση ότι θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός εξέφρασε με ανάρτηση του στο Instagram ο Λέο Ζαμπά. Και το έκανε με ένα απόσπασμα από την Α΄ επιστολή του Ιωάννη:

«ὅτι πᾶν τὸ γεγεννημένον ἐκ τοῦ Θεοῦ νικᾷ τὸν κόσμον· καὶ αὕτη ἐστὶν ἡ νίκη ἡ νικήσασα τὸν κόσμον, ἡ πίστις ἡμῶν» έγραψε δείχνοντας την πίστη του ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ και συνέχισε: «τα εμπόδια που παρουσιάζονται μπροστά μου με κάνουν πιο δυνατό και με περισσότερη διάθεση να ακολουθήσω το ταξίδι μου. Παραδίδομαι και εμπιστεύομαι τον Θεό, πίστη».

Ο Λέο Ζαμπά δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για τους επόμενους 2 με 3 μήνες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για τη ρήξη που υπέστη στον έσω μηνίσκο.

Στην καλύτερη δηλαδή των περιπτώσεων ο νεαρός εξτρέμθα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Γενάρη και θα έχει χάσει πιθανότατα 8 αγώνες πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΖΑΜΠΑ

Ο Ζαμπά θα λείψει κατά σειρά από το παιχνίδι με ΑΕΛ στην Τούμπα που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, τους πέντε αγώνες που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚτο Δεκέμβριο με Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με Ξάνθη στην Τούμπα, Παναιτωλικό και Πανιώνιο εκτός έδρας και Ατρόμητο εντός.

Αν καταφέρει να επιστρέψει σε δύο μήνες θα λείψει και από τα δύο ντέρμπι με Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ΑΕΚ στην Τούμπα και πιθανότατα και από το εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν εξαντληθεί ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας του τότε ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί για άλλα τέσσερα παιχνίδια με Λαμία, Βόλο, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά
ΠΑΟΚ: Πού θα λείψει ο Ζαμπά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ