ΠΑΟΚ

Μήνυμα Βιεϊρίνια στη FIFA με επίθεση σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Μήνυμα Βιεϊρίνια στη FIFA με επίθεση σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ
MOTION TEAM

Ο Βιεϊρίνια ανέβασε ένα insta story με αποδέκτες FIFA και UEFA, στο οποίο επιτίθεται σε Ολυμπιακό, Γκαρθία, ΑΕΚ και Κομίνη, θέτοντας ερωτήματα: "Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;"

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της ποινής για τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας, Βιεϊρίνια, ανέβασε ένα insta story με αποδέκτες τη FIFA και την UEFA. Σε ένα μακροσκελές κείμενο, κάνει λόγο αρχικά για Μακεδονία "αυθεντική, ελληνική" και στη συνέχεια επιτίθεται σε Ολυμπιακό, Όσκαρ Γκαρθία, ΑΕΚ και Γιώργο Κομίνη, για όσα συμβαίνουν στον "δικέφαλο του βορρά" και κατ' επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα.

Υποστηρίζει ότι υπήρξε κλοπή αγώνα και προσποίηση τραυματισμού από προπονητή, ότι αντίπαλοί του επέλεξαν να φοβηθούν και καταλήγοντας ρώτησε τους ανθρώπους των διεθνών ομοσπονδιών "αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;", καλώντας τους αν δουν όχι "εικόνες" αλλά τα "πραγματικά γεγονότα".

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ

"Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA,

Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας.

Μερικούς μήνες πριν, αποφάσισα να έρθω στη Μακεδονία (τη μοναδική, την αυθεντική, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκα σε επτά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και τα κερδίσαμε όλα. Άρχισα με έναν τραυματισμό και μετά με μία επέμβαση.

Ακόμα κι έτσι, λόγω των συμπαικτών και του προπονητή, έχω κερδίσει περισσότερους πόντους από τους ανταγωνιστές μας.

Προσπάθησα να μην βουτάω για να κερδίζω πέναλτι... ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!

Προσπάθησα να μην παίζω βρώμικα με τους αντιπάλους μου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπάθησα να αποτρέψω την απόφαση της αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο πριν τελειώσει ένας αγώνας, ανεξαρτήτως πόσο μεγάλο είναι το διαιτητικό σφάλμα, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς με σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;

Παρακαλώ, εάν ναι, μην βλέπετε εικόνες, δείτε τα πραγματικά γεγονότα!".

Μήνυμα Βιεϊρίνια στη FIFA με επίθεση σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Photo credits: Motion Team

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ