ΠΑΟΚ

Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη: "Πανηγυρισμοί τέλος"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του να σταματήσουν οι κάθε είδους πανηγυρισμοί στον ΠΑΟΚ πριν από τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τους τραυματισμούς.

Το βράδυ της Κυριακής (14/4) και το πρωί της Δευτέρας (15/4) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς, προεξάρχοντος του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησε με τους συνεργάτες του για το 1-1 με την ΑΕΛ και για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στα Τέμπη, παρότι ο τίτλος δεν έχει εξασφαλιστεί.

Το αφεντικό του Δικεφάλου κατέστησε σαφές στα ανώτατα στελέχη της ομάδας του, ότι θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να σταματήσουν οι όποιου είδους πανηγυρισμοί, μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να αποσπάται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ και πως όλη η προσοχή πρέπει να πέσει στο πώς θα επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπενθυμίζεται, φιλοξενεί την Κυριακή (21/4) τον Λεβαδειακό και χρειάζεται ένα βαθμό για να κατακτήσει την πρώτη θέση της Super League. Από εκεί και πέρα, δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τους τελευταίους τραυματισμούς που δεδομένα έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα, με αποκορύφωμα αυτόν του Βιεϊρίνια που υπέστη ρήξη χιαστού στο AEL FC Arena. Ζήτησε από τους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφεύγονται αυτές οι άσχημες στιγμές. Σημειώνεται, βέβαια, πως στη Νέα Μεσημβρία έχουν ήδη δημιουργήσει ένα προηγμένο σύστημα για την αποκατάσταση των παικτών που έχουν "λαβωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Σοκ με Βιεϊρίνια, ρήξη χιαστού και μηνίσκου
Όλος ο ΠΑΟΚ στο "αρχηγείο" του Ιβάν Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ