ΠΑΟΚ

"Μεταγραφές τέλος για τον ΠΑΟΚ"

Spartak Moscow's  Soares Morais Welliton, right, challenges  for the ball with Legia Warsaw's  Marcin Komorowski during their Europa League first leg qualification  soccer match in Warsaw, Poland, Thursday, Aug. 18, 2011. (AP Photo/Alik Keplicz)
Spartak Moscow's Soares Morais Welliton, right, challenges for the ball with Legia Warsaw's Marcin Komorowski during their Europa League first leg qualification soccer match in Warsaw, Poland, Thursday, Aug. 18, 2011. (AP Photo/Alik Keplicz) ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλος Σαμπράνο έκλεισε την πόρτα της εισόδου της Τούμπας για νέους παίκτες, καθώς από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη.

Το όνομα του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Ουέλιτον, που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, ήταν η αφορμή για τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", προκειμένου να τοποθετηθούν αναφορικά με το αν θα υπάρξει συνέχεια στην ενίσχυση του ρόστερ, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Η απόφαση που πάρθηκε από τους κυπελλούχους Ελλάδος είναι πως η αγορά των ελεύθερων παικτών δεν τους ενδιαφέρει, ειδικά μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ της 31η Αυγούστου, όταν και αποκτήθηκαν κατά σειρά ανακοίνωσης ου Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο. Αυτό που τονίζουν οι "ασπρόμαυροι" είναι πως το ρόστερ κρίνεται, τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά, πλήρες.

Photo credits: AP Photo/Alik Keplicz

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ