ΠΑΟΚ

Μέσα ο Πρίγιοβιτς με Τσέλσι!

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Τσέλσι (20/9, 19:55) και σε αυτή βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός οι Καρέλης και Ακπόμ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αυριανή (20/9, 19:55) πρεμιέρα των ομίλων του Europa League είναι ενδεικτική των προθέσεων του Ρουμάνου τεχνικού, για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του εναντίον της Τσέλσι.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν έχει πάρει ούτε τον Καρέλη, ούτε τον Ακπόμ και ο μοναδικός επιθετικός περιοχής είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που προέρχεται μάλιστα από τραυματισμό.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, τότε δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει το plan-b του καλοκαιριού με Πέλκα και Καντουρί να εναλλάσσονται στη θέση του φορ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του, με το τεχνικό επιτελείο να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος.

Η Τετάρτη (19.09) ήταν μέρα αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την κόντρα με την αγγλική ομάδα είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ