ΠΑΟΚ

Μέσα Κάνιας, Μαλεζάς κόντρα στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ποιοι είναι οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ και γιατί ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός των επιλογών του Σέρβου τεχνικού.Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Αρκετή τακτική που αφορούσε στο αυριανό (12/03, 19:30) ντέρμπι, περιείχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε στους παίκτες του όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το πως θέλει να κινηθούν και ν’ αντιδράσουν σε όσα τους περιμένουν στην Αθήνα.

Η προπόνηση έκρυβε και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Στέλιος Κίτσιου ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού κι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, επιστρέφει έπειτα από ένα μήνα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, όπως επίσης και ο Μαλεζάς που στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών έδειξε ότι δεν ήταν σοβαρό το τράβηγμα στον τετρακέφαλο που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά ο Ίβιτς πήρε και τέταρτο στόπερ στην αποστολή, τον Αχιλλέα Πούγγουρα

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Εκτός των επιλογών του Σέρβου τεχνικού έμειναν οι: Χατζηησαΐας, Χαρίσης, Πέλκας, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης και ο νεαρός τερματοφύλακας Σιαμπάνης.

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Με βάση τις δοκιμές που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, ο Ίβιτς δεν προορίζει τον Κάνιας για βασικό, αφού τον θεωρεί ακόμη ανέτοιμο. Πιθανό είναι να κρατήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας και τον Μαλεζά, συνεπώς πιθανότατα το σχήμα θα διαμορφωθεί ως εξής (βασισμένο στη διάταξη του 4-2-3-1): Ο Γλύκος θα είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα από τα δεξιά θα βρίσκονται οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς. Οι δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι ο Τσίμιροτ και ο Σάχοφ, ενώ ο Ουάρντα θα κινείται μπροστά τους στον άξονα, αριστερά θα είναι ο Ενρίκε και δεξιά ο Κάμπος. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ