ΠΑΟΚ

Μένουν οι υπογραφές για Ακπόμ και ΠΑΟΚ

Arsenal's Chuba Akpom leaps after scoring gainst Chivas Guadalajara during the second half of a friendly soccer match in Carson, Calif., Sunday, July 31, 2016. (AP Photo/Danny Moloshok)
Arsenal's Chuba Akpom leaps after scoring gainst Chivas Guadalajara during the second half of a friendly soccer match in Carson, Calif., Sunday, July 31, 2016. (AP Photo/Danny Moloshok) AP IMAGES/DANNY MOLOSHOK

Όλα βαίνουν καλώς στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ που ολοκλήρωσε τα ιατρικά και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός βρίσκεται από μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και έχει ολοκληρώσει χωρίς πρόβλημα τις ιατρικές του εξετάσεις. Ο 23χρονος επιθετικός, άλλωστε πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα συμμετείχε στις προπονήσεις της Άρσεναλ και ήταν λογικό να μην προκύψει πρόβλημα στα ιατρικά του.

Αυτό που απομένει πλέον να γίνει είναι η υπογραφή του συμβολαίου και η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ.

Με αυτήν θα ξεκαθαρίσει και η διάρκεια της συνεργασίας του με το Δικέφαλο αλλά και η ρήτρα αποδέσμευσης που θα μπει ως όρος στο συμβόλαιο του, που αναμένεται να είναι υψηλή.

Εδώ και λίγη ώρα ο Ακπόμ έχει αναχωρήσει από τα γραφεία της ομάδας και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τις επόμενες ώρες να έχουμε σχετικές ανακοινώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ