ΠΑΟΚ

Μένει ελεύθερος ο Μπελούσι, ερωτηματικό η στάση του ΠΑΟΚ

Parma midfielder Afriyie Acquah, of Ghana, right, is tackled by Catania defender Giuseppe Bellusci during the Serie A soccer match between Catania and Parma at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Sunday, Sept. 22, 2013. (AP Photo/Carmelo Imbesi)
Parma midfielder Afriyie Acquah, of Ghana, right, is tackled by Catania defender Giuseppe Bellusci during the Serie A soccer match between Catania and Parma at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Sunday, Sept. 22, 2013. (AP Photo/Carmelo Imbesi) AP

Ο Τζουζέπε Μπελούσι είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λιντς, όμως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν κινηθεί να τον αποκτήσει. Ο ρόλος του Βούκιτς στην υπόθεση.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζο αποκαλύπτει, με σημερινή (17/7) δημοσίευσή του, ότι ο Τζουζέπε Μπελούσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Λιντς.

Ο Ιταλός στόπερ, παρότι έπαιξε σε δύο φιλικά στην αρχή της προετοιμασίας, "κόπηκε" από την αποστολή της αγγλικής ομάδας που πήγε στην Αυστρία για προετοιμασία.

Για τον Μπελούσι, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Έμπολι (33 συμμετοχές, 1 γκολ), υπάρχει ενδιαφέρον της Κρεμονέζε και της Νοβάρα, αλλά σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Ωστόσο, η υπόθεση είναι κάπως μπερδεμένη. Έχει προταθεί στον Σαββίδη από τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, δεν είναι όμως στα πρώτα ονόματα της λίστας που έχει στα χέρια του ο Λούμπος Μίχελ.

Και μένει να φανεί πώς θα τη διαχειριστούν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου και οι συνεργάτες του.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σανζάρ: "Κίνητρό για μας το όνομα του ΠΑΟΚ"
Στανόγεβιτς: "Θα ξέρω μετά την Ανόρθωση"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ