ΠΑΟΚ

"Μελαχρινάκι", χορός και τραγούδια στην επιστροφή του ΠΑΟΚ από τη Ρωσία

"Μελαχρινάκι", χορός και τραγούδια στην επιστροφή του ΠΑΟΚ από τη Ρωσία
EUROKINISSI

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα κατά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από τη Ρωσία με τον Ουάρντα να κλέβει την παράσταση και τον Ελ Καντουρί να δείχνει τις φωνητικές του ικανότητες (VIDEO).

Η πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας και η παρουσία του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League όπως ήταν λογικό δημιούργησε ένα πανηγυρικό κλίμα τόσο στα αποδυτήρια του γηπέδου στη Μόσχα όσο και στην πτήση της επιστροφής από τη Ρωσία στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Από τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος του ΠΑΟΚ έδωσε ρέστα κατά την επιστροφή της ομάδας και στην διάρκεια της πτήσης τραγουδώντας τόσο το "Μελαχρινάκι" όσο και χορεύοντας με τους συμπαίκτες του να τον τραβούν βίντεο και να διασκεδάζουν.

Όρεξη για τραγούδια είχε και ο Ελ Καντουρί ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει αλλά φαίνεται ήταν επηρεασμένος από τον Ουάρντα που καθόταν δίπλα του.

Όλα βέβαια είχαν ξεκινήσει από το γήπεδο της Σπαρτάκ εκεί όπου ο Κάνιας ξέσπασε κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια φωνάζοντας υπέρ του ΠΑΟΚ και δείχνοντας πως η ομάδα του είχε μεγάλα κότσια.


A post shared by Omar El Kaddouri (@oekaddouri) on



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ