ΠΑΟΚ

Με Βίτορ η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Με Βίτορ η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μιγκέλ Βίτορ δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ

Με μόλις μία προπόνηση με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά την αποθεραπεία της Παρασκευής (23/10.

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του λόγω των συνεχών αναμετρήσεων γνώριζαν πως είχαν μόνο το Σάββατο (24/10) προκειμένου να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα είχαν στο μυαλό τους. Ετσι, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική ανάλυση του παιχνιδιού με το τεχνικό τιμ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τι ζητά από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Μιγκέλ Βίτορ βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του, αφού γυμνάστηκε δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του. Στη λίστα των απόντων, λοιπόν, έμειναν τα ονόματα των Κάτσε , Κωνσταντινίδη , Τσίμιροτ , Μυστακίδη και του Κ.Σαββίδη , ο οποίος προπονήθηκε, αλλά είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και θα καταλύσουν από το βράδυ του Σαββάτου(24/10) στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Όλσεν , Γλύκος , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κόστα , Βίτορ , Λέοβατς , Ροντρίγκες , Χαρίσης , Σάμπο , Τζιόλης , Γκολάσα , Ζάιρο , Πέλκας , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ , Μακ.

Λέοβατς: "Δύσκολο παιχνίδι με Παναθηναϊκό"

Ο Μάριν Λέοβατς μίλησε στην κάμερα της "NOVA" με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό τόσο για το επικείμενο ντέρμπι, όσο και για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, αλλά και την δική του παρουσία στον Δικέφαλο.

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Κροάτη άσου αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κρασνοντάρ και την πορεία και τους στόχους του Δικεφάλου στο Europa League: "Μετά τον χρόνο που έχει περάσει από το παιχνίδι είμαι στεναχωρημένος που δεν κερδίσαμε γιατί το θέλαμε πολύ, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Θεωρώ πάντως ότι στο φινάλε και οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιημένες από την ισοπαλία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο".

Για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να πάρει το διπλό στην Ρωσία και να προκριθεί στην επόμενη φάση:
"‘Όλα εξαρτώνται από το παιχνίδι στην Ρωσία. Οφείλουμε να κερδίσουμε την Γκαμπάλα στην έδρα μας, αλλά στην Ρωσία θα είναι πολύ δύσκολα. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα αλλά και εκεί έχουμε τις πιθανότητες μας για να πάρουμε την νίκη".

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν την πίεση για θετικά αποτελέσματα:
"Εγώ πιέζω ο ίδιος τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να δίνω τα πάντα στο γήπεδο και στην προπόνηση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Στα τελευταία παιχνίδια οι αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χάσαμε πολλούς σημαντικούς πόντους αλλά δεν νιώθω πίεση από το περιβάλλον. Φυσικά όλοι θέλουμε να κερδίζουμε πάντα και είμαι σίγουρος ότι οι νίκες έρχονται".

Για την δημιουργία της νέας ομάδας αλλά και για την προσωπική του πλήρη προσαρμογή στην ομάδα, την οποία καθυστέρησε σημαντικά ο τραυματισμός του:
"Είχα την ατυχία να έρθω αργά στην ομάδα, όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν αρχίσει και έπρεπε να μπω γρήγορα και να μάθω την ομάδα και τους χαρακτήρες των συμπαικτών μου. Έπαιξα κάποια παιχνίδια και μετά ήρθε και ο τραυματισμός μου. Έχασα έναν ολόκληρο μήνα. Όμως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί, η ομάδα πάει καλά και βελτιώνεται. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα".

Για τον Παναθηναϊκό αλλά και τους συμπατριώτες του Πέτριτς και Πράνιτς:
"Για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές έχω μόνο καλά λόγια να πω. Με τον Πράνιτς παίζουμε μαζί και στην εθνική και είναι πολύ καλό παιδί. Τον Πέτριτς δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχοντας παίξει για χρόνια στο Αμβούργο αλλά και την Αγγλία, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό μόνο κόντρα στην Γκαμπάλα κατά την διάρκεια της μελέτης για τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, ο Μπεργκ είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή. Είναι πολύ καλή ομάδα. Μάλιστα έχουν το προνόμιο να είναι φρέσκοι, καθώς εμείς παίζουμε κάθε τρεις μέρες, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ