ΠΑΟΚ

Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα

Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα
Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Με τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ στην αποστολή αναχωρεί για τη Μόσχα ο ΠΑΟΚ, όπου την Τρίτη (14/8, 20.30) θα διεξαχθεί η ρεβάνς με τη Σπαρτάκ.

Αρχηγού παρόντος ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα για τον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας το βράδυ της Τρίτης (14/8, 20.30), στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Βιεϊρίνια, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ίδιο ισχύει και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι ανάμεσα στις 21 επιλογές του Ρουμάνου προπονητή. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα, εκτός από τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ, στην αποστολή μπήκε και ο Γλύκος. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 0-2 και τελικά με ανατροπή έφτασε στη νίκη με 3-2.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μια μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο – προκειμένου ν’ αποφύγει την ταλαιπωρία του ταξιδιού παραμονή αγώνα – ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτίμησε η ομάδα του να προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια ν’ αναχωρήσει για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (14.08) αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ με στόχο την πρόκριση στα Play Offs του Champions League. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία. Στη διάθεσή του είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη απέναντι σε 9 παίκτες για τη Σπαρτάκ Μόσχας
Τελική ευθεία για Βέρνμπλουμ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ