ΠΑΟΚ

Με... Βαρέλα η Κ12 του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Με... Βαρέλα η Κ12 του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
ΠΑΟΚ Κ12

Το παρών στο τουρνουά "Marc Overmars" δίνει για μια ακόμη σεζόν η Κ12 του ΠΑΟΚ, στην οποία της οποίας βρίσκεται ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα, Γκουστάβο.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής η Κ12 του ΠΑΟΚ, για να συμμετάσχει στο τουρνουά Marc Overmars.Η αποστολή πέταξε για το Ντίσελντορφ και απο εκεί βρέθηκε οδικώς στο Έπε, γενέτειρα πόλη του σπουδαίου Ολλανδού βετεράνου ποδοσφαιριστή, όπου διεξάγεται το τουρνουά από τις 15 έως τις 17 Απριλίου.

Οι ασπρόμαυροι έχουν στόχο το... back to back καθώς πέρυσι η Κ12 (η εφετινή Κ13) κατέκτησε το τουρνουά. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Βαρέλα Γκουστάβο (γιος του Φερνάντο Βαρέλα), Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Φωτιάδης Εφραίμ, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γανόπουλος Γεώργιος, Μαυρής Νικόλαος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίννος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Αντώνης Κρινίτσας, Μπαλαμπάνης Ανδρέας και ο ψυχολόγος Βερτουδάκης Βασίλης. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον όμιλό του (με τα ματς να διαρκούν 30 λεπτά) είναι:

Σάββατο 15.04

10.30 Sparta Rotterdam – ΠΑΟΚ

12.30 ΠΑΟΚ – Everton

14.50 ΠΑΟΚ – Vittese

16.50 KRC Genk – ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ