ΠΑΟΚ

Με Τσίμιροτ και Όλσεν στην ενδεκάδα

Με Τσίμιροτ και Όλσεν στην ενδεκάδα
Αθανασιάδης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 17.15 τα Χανιά στο πλαίσιο του Κυπέλλου και ο Τούντορ, εκτός των τραυματιών, άφησε εκτός αποστολής έξι βασικούς (VIDEO).

Μέρα η Κυπέλλου η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος δίνει το δεύτερο παιχνίδι του στο πλαίσιο του τρίτυ ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας (στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί του Πανθρακικού στην Τούμπα με 2-0). Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Κρήτη και το απόγευμα (17.15) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Περιβολίων τα Χανιά. Ο Ίγκορ Τούντορ πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός αποστολής, πέρα από τους τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κίτσιου, Χαρίση, Κόστα και τον ανέτοιμο Βίτορ και έξι βασικούς την περασμένη Δευτέρα στο ματς με την Καλλονή.

Πρόκειται για τους Γλύκο, Σκόνδρα, Τζιόλη, Κάτσε, Ροντρίγκες και Μακ, που ο ο Κροάτης τεχνικός έκρινε ότι πρέπει να ξεκουραστούν ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το Πρωτάθλημα.

Οι 18 τους οποίους ο Τούντορ πήρε μαζί του στην αποστολή είναι οι εξής: Όλσεν, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Γκολάσα, Σάμπο, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδης, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης, ο νεαρός στόπερ Τσελεπίδης (ελλείψει άλλου) και οι γεννημένοι μετά την 1/1/1997 όπως προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου, Σιαμπάνης (τερματοφύλακας) και Δημητριάδης (μέσος).

Το πιθανό σχήμα

Ο Ίγκορ Τούντορ θα πάρει σήμερα την οριστική απόφασή του για το αν χρησιμοποιήσει τον Στέφανο Αθανασιάδη στην αρχική εδνεκάδα, φαίνεται, όμως, πώς έχει αταλήξει σε ένα σχήμα με τους Όλσεν και Τσίμιροτ βασικούς. Ειδικά, για τον 23χρονο Βόσνιο, η προσμονή του κόσμου του ΠΑΟΚ να τον δει είναι πολύ μεγάλη, καθώς έπαιξε μόνο 23 λεπτά στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, όταν υπέστη τριπλό, σοβαρότατο, τραυματισμό που τον κράτησε πάνω από τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.με αυτά ως δεδομένα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί ως εξής: Ο Όλσεν θα ειναι κάτω από την εστία και στην άμυνα θα είναι ο Μαλεζάς σε ρόλο κεντρικού στόπερ, δεξιά του θα αγωνιστεί ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Τζαβέλλας.

Στα χαφ θα παίξουν οι Σάμπο, Τσίμιροτ και Γκολάσα, δεξιά όλη την πλευρά θα πάρει ο Μυστακίδης, αριστερά στον αντίστοιχο ρόλο μάλλον θα βρίσκεται ο Κοροβέσης (εκτός κι αν ο Τούντορ επιμένει στον Λέοβατς που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση) και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελούν ο Πέλκας και ο Ζάιρο, εκτός κι αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιλέξει να βάλει τον Αθανασιάδη βασικό και αφήσει έναν από τους δύο εκτός.

Υποδοχή από 50 ΠΑΟΚτσήδες

Μέλη του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στα Χανιά, αλλά και της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ρεθύμνου βρέθηκαν χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο των Χανίων για να υποδεχθούν την αποστολή του ΠΑΟΚ. Περίπου 50 άτομα έδωσαν το παρών, υποδεχόμενοι με ζεστό τρόπο τους παίκτες, τον Τούντορ και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν και οι οπαδοί ανανέωσαν το ραντεβού τους με την ομάδα για το γήπεδο, όπου αναμένεται να βρεθούν περίπου 100 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι της ομάδας των Χανίων κάνουν αποχή σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ολύ ακριβό εισιτήριο (20 ευρώ, το ίδιο και για τους φίλους του ΠΑΟΚ) που όρισε η διοίκηση της ομάδας.Τέλος, να προσθέσουμε ότι την αποστολή του ΠΑΟΚ συνοδεύουν οι Άγγελίδης, Άρνεσεν και Τεβεκέλης, καθώς και ο εκ των υπευθύνων ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνδετικός κρίκος με τους συνδέσμους, Γιάννης Αθανασιάδης, στο οποίο τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων έκαναν το τραπέζι χθες βράδυ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ