ΠΑΟΚ

Με τους "MVP" στην 11άδα ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Α) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Α) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι "ασπρόμαυροι" ξέρουν πως θα έχουν απέναντί τους μια ομάδα που τους έχει κάνει ήδη μια ζημιά. Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην "απόρθητη" φέτος Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει το σερί νικών που "τρέχει" από την έναρξη της σεζόν στους εντός έδρας αγώνες. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης, μιας ομάδας που δεν τη νίκησε στον πρώτο γύρο και έχει ήδη δείξει πως βρίσκει το τρόπο να στήσει "μπλόκο", καθώς είχε υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ.

Μέσα από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε πως σκέφτεται να επαναφέρει εντός αγωνιστικού χώρο τους "MVP", αλλά όχι στη διάταξη που τους είχε στο μυαλό του όταν είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές του καλοκαιριού, λόγω της παρουσίας του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μακ και Πρίγιοβιτς είχαν αποτελέσει τις δυο αλλαγές του ρουμάνου προπονητή στην αναμέτρηση την περασμένης Κυριακής, και τώρα σκέφτεται να τους βάλει στο αρχικό σχήμα, αντί των Λημνιού και Κουλούρη.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο ισχύσει, τότε στην ενδεκάδα θα βρεθούν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Τζάλμα, Πέλκας, Μακ, Πρίγιοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ